Platform Majelis Fleksibel kanggo Rangka Majelis Umum Katup Nuklir

2024-05-11

Ing separo pisanan 2024, Suzhou Beayta Precision Automation Machinery Co., Ltd. Nduwe kerjasama loropaken para pelanggan Shandong: katup nuklir universal pigura perakitan platform perakitan fleksibel, piranti kasebut utamane digunakake kanggo: katup bal 2 inci nganti 12 inci Déwan, efficiency Déwan lan kualitas kanggo mesthekake selaras karo kabutuhan Manufaktur.

Gambar 1 - 1 yaiku katup nuklir universal pigura perakitan fleksibel platform perakitan desain peralatan lengkap.



Kabeh pigura instalasi saka peralatan kasusun saka rak materi, 2-6 inch wis loading Tabel, 2-6 inch rotatable meja perakitan lan pers integrasi peralatan. Rak material, meja pra-muat 8-12 inci, meja perakitan rotatable 8-12 inci lan peralatan integrasi penet, 1 ton cantilever rotating crane 2 (disedhiyakake dening sisih Cina), skala gedhe, hemat biaya, karya intensitas dhuwur . Ayo otomatisasi dadi kasunyatan, menyang atimu.

Tabel perakitan rotary 2-6-inch lan pers digabungake karo pers kanthi output maksimal 20T lan stroke efektif 400mm; Daya 15KW sistem tekanan minyak 14MPA sistem stasiun hidrolik; 360 ° puteran platform; Bisa mindhah 1800 mm ngarep lan mekanisme transfer mbukak mburi; pigura peralatan maintained dening sheet metal kabeh watara; PLC Omron, CP seri layar tutul wheel pass 10 inci; Mode penggerak motor servo.

8-12 inch Rotary Tabel Déwan lan penet integrasi peralatan padha karo 2-6 inch Rotary Tabel Déwan lan penet peralatan integrasi, nggunakake output maksimum 30T efektif stroke 550mm penet, daya 15KW sistem meksa lenga 14MPA; 360 ° puteran platform; Bisa mindhah 2000mm sadurunge lan sawise loading mekanisme; pigura peralatan maintained dening sheet metal ing kabeh pinggiran; PLC Omron, CP seri layar tutul wheel pass 10 inci.

Jib crane (disedhiyakake dening sisih Cina) dirancang kanggo Gunung bagean ing rak Déwan sak Déwan lan disassembly saka fittings pipe. Iku kasusun saka kolom sing dipasang permanen ing pondasi, tetep karo meja kontrol puteran, dipasang karo drive listrik lan winch mobile, lan nduweni kapasitas ngangkat saka Q-1t. Dilengkapi saklar watesan kanggo ngowahi konsol, ngobahake hoist, ngangkat beban lan muni weker sing bisa dirungokake ing mode operasi.

Ing tutup nuklir universal Déwan pigura platform Déwan fleksibel prinsip sealing silinder podo iki, Beda tekanan piring sealing kasusun saka rong bagéan: awak silinder lan piston sealing plate (sabanjuré diarani minangka piring sealing). Rongga gedhe dibentuk ing antarane awak silinder lan piring sealing. Nalika piring wuta ana ing kontak cedhak karo katup ing test, iku dianggep minangka growong cilik. Ana rongga cilik ing tengah piring wuta. A liwat bolongan nyambungake growong gedhe kanggo growong cilik. Sawise piring wuta nyedhaki mburi tutup, medium test disuntikake menyang rongga tutup. Rongga gedhe lan rongga cilik disambungake, mula tekanan medium ing rongga gedhe lan rongga cilik padha. Amarga diameter rongga rongga gedhe luwih gedhe tinimbang diameter rongga rongga cilik, nalika tekanan medium mundhak, rongga gedhe kanthi otomatis mencet piring wuta ing mburi tutup, saéngga nggawe sealing. efek.

Total pasukan compressive saka piring wuta ing tutup padha karo meksa saka growong gedhe ing piring wuta minus pasukan saka growong cilik ing piring wuta. Kekuwatan iki mundhak kanthi nambah tekanan saka medium tes.

Ing gambar kasebut, area D / area d = koefisien, koefisien iki mung perlu kanggo mesthekake yen piring wuta nutupi bukaan katup sajrone tes tekanan. Mangkono, sajrone tes tekanan, total pasukan ekstrusi sing ditindakake ing tutup dening piring wuta cilik banget, lan efek ing tes katup bisa diabaikan.

Sawise instalasi lan commissioning saka meja Déwan fleksibel pigura Déwan universal tutup nuklir, Suzhou Beayta Precision Automation Machinery Co., Ltd. Layanan sawise-sales uga banget ing panggonan, kayata layanan babar pisan: perusahaan tutup nuklir kanggo nyedhiyakake layanan garansi produk kanggo para pelanggan, kanggo periode garansi utawa amarga masalah kualitas produk sing disebabake kesalahan, katup nuklir bakal dadi bagean perbaikan utawa panggantos gratis. Layanan pangopènan: Katup nuklir bakal nyedhiyani pelanggan kanthi rekomendasi pangopènan lan nyedhiyani layanan pangopènan kanggo njamin operasi normal stasiun perakitan. 3. Layanan dhukungan teknis: katup nuklir kanggo nyedhiyakake layanan dhukungan teknis, kalebu konsultasi teknis produk, pelatihan teknis, pemecahan masalah aplikasi lan layanan liyane kanggo mesthekake yen pelanggan nggunakake masalah bisa dirampungake kanthi tepat wektu. Layanan Nganyarke: Katup Nuklir bakal nyedhiyakake layanan upgrade kanggo pelanggan. Nalika pelanggan kudu ngganti aksesoris, nambah proses utawa nganyari teknologi, Nuclear Valve bakal nyedhiyakake layanan upgrade sing cocog miturut kabutuhan pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Nuklir tutup universal pigura Déwan platform Déwan fleksibel bakal dikirim sasi iki, Suzhou Beate automation lan completion saka siji yuta, welcome mayoritas kanca sing teka kanggo mencet siji. Suzhou Beayta Precision Automation Machinery Co., Ltd. minangka R&D profesional, nggawe kabeh jinis deteksi otomatis katup lan pabrik peralatan perakitan otomatis, lan bisa mbantu para pelanggan nyedhiyakake perencanaan lan implementasine kanthi otomatis. Peralatan tes kita minangka kombinasi sukses teknik modern lan teknologi canggih, bakal dadi alat sing paling dipercaya kanggo para pelanggan, kita percaya yen para pelanggan pantes alat sing paling apik ing pasar. Perusahaan sing profesional, efisien, ilmiah, lan filosofi bisnis keamanan ekonomi setya dadi tes katup global lan pemasok peralatan manufaktur. Founded in 2010, dumunung ing pemandangan ayu lan transportasi trep Suzhou City, Provinsi Jiangsu, Mudu Town, Wuzhong District, Jinfeng South Road No. 1317. Perusahaan wis liwati ISO9001: 2000 sistem manajemen kualitas ing baris karo produksi standar nasional. sertifikat, strictly tindakake standar nasional, ningkataké produksi ijo.

Perusahaan wis pirang-pirang taun pengalaman ing manufaktur peralatan ing industri tutup: liwat integrasi saka Internet modern teknologi lan peralatan automation, wis nggawa kesempatan anyar kanggo transformasi lan nganyarke industri Manufaktur tutup, lan perusahaan wis pas wektune nindakake. kerjasama sing efisien lan transformasi prestasi. Platform pompa tes otomatis katup, pangembangan lan upgrade piranti lunak pabrik digital, robot mesin katup otomatis mbukak lan mbukak, nyemprotake, kemasan, lan liya-liyane, kontrol proses kanggo entuk visualisasi data lan kuantifikasi data sing dhuwur. Perusahaan iki nduweni sawetara panemuan lan prestasi paten praktis ing perakitan otomatisasi katup lan tes otomatisasi katup, lan wis sukses nyedhiyakake conto solusi kanggo akeh industri manufaktur katup kelas donya.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy