Mesin uji otomatis katup vertikal telung stasiun

2024-03-14

Hello everyone, kanca-kanca, dina iki kita introduce mesin testing otomatis tutup vertikal telung stasiun diprodhuksi dening Suzhou Beate Precision Automation Machinery Co., Ltd. , peralatan khusus sing gegandhengan karo produksi katup lan garis perakitan otomatis tutup lan perusahaan teknologi liyane,Ngliputi kabeh jinis mesin uji katup, mesin penggiling cakram tutup, mesin penggiling kursi katup, mesin uji torsi katup, sistem uji resistensi aliran katup, garis uji perakitan otomatis katup lan peralatan liyane sing gegandhengan kanggo ketemu tes tutup tutup, tes cangkang, tes segel lan peralatan profesional liyane.

Peralatan iki utamane dumadi saka sistem pipa banyu lan gas, sistem mekanik (mekanisme pencet, mekanisme torsi, tray transplantasi, lan liya-liyane), sistem kontrol listrik lan liya-liyane. Ayo ndeleng struktur sakabèhé:

Collocation werna padhang ndadekake peralatan luwih maju lan apik-looking, lan ana telung stasiun nang. 1, katup sing diukur ing tes tekanan, saluran kasebut vertikal. Crossbeam ndhuwur diwenehake karo silinder pressurizing gas-Cairan jacking kang stroke gawe marem dawa minimal kanggo maksimum tutup ditrapake. Tray sing bisa dipindhah dirancang ing piring kerja sing luwih murah, lan sisih njaba sing bisa dipindhah trep kanggo ngangkat katup sing diukur.Peralatan iki minangka peralatan uji otomatis kanthi otomatis, sawise wong ngunci tutup, tes tes kanthi otomatis ngompres katup, miturut Instruksi PLC, peralatan kanthi otomatis ngalih katup, lan komputer kanthi otomatis ngadili asil tes. 3, peralatan dilengkapi tank banyu sirkulasi resik, nyimpen banyu test, lan ngumpulake banyu nang tutup sawise test.

Mesin uji otomatis katup vertikal telung stasiun dilengkapi sistem pipa banyu lan gas lan sistem jacking udara (tekanan). Saben stasiun bisa nyoba kanthi mandiri, lan saben stasiun bisa nyoba katup diameter sing beda ing wektu sing padha. Sistem banyu piranti kasebut minangka sistem sirkulasi. Ora mung iku, uga nduweni fungsi perlindungan tekanan, banyu bilateral. Gaya kasebut dituduhake kanthi ukuran mekanik (urutan akurasi 1.0) lan komputer layar tutul, sing diklumpukake dening sensor kelas 0.1. Konfigurasi ing ndhuwur digunakake ing merek asli industri domestik utawa manca. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita, ana profesional kanggo nyedhiyani sampeyan karo jawaban sing luwih sampurna.

Mesin uji katup Beate wis sukses menangake sertifikasi paten katup 13. Nduweni reputasi dhuwur ing industri, kualitas apik, nduweni sistem jaminan kualitas lengkap, dening master kondhang domestik, engineer senior kanggo nggawe peralatan sampurna kanggo sampeyan, lan usaha kanggo nyukupi kabutuhan beda mayoritas kanca, ing perusahaan tansah netepi kanggo ngiyataken layanan, customer-sentris konsep layanan.We mbayar manungsa waé kanggo kabutuhan customer lan pengalaman, nindakake karya dhasar layanan nggoleki, bantuan pelanggan ngatasi masalah, lan nanggapi kanthi cepet kanggo kabutuhan customer. Nguatake konsep manajemen sing apik. Nindakake kabecikan lan ngudia kaluhuran; Informasi lan keputusan sing akurat, tepat wektu, lan akurat.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy