Rapat umum pemegang saham kaping pindho ing taun 2024 dianakake jam 5 sore. tanggal 30 April 2023.

2024-05-06

Nalika jenderal nggawe petungan ing candhi sadurunge perang, dheweke nggawe akeh petungan. Sapa sing menang ing petungan ing candhi sadurunge perang bakal nggawe sawetara petungan. Padha menang, kalah, kalah, lan kalah.

Ora ketompo carane gedhe utawa cilik perusahaan, yen kepengin urip ing lingkungan kompetitif globalisasi ekonomi lan ngrebut inisiatif ing kahanan ekonomi sing kompleks lan bisa diganti, ora bisa ditindakake tanpa manajemen strategis. Saka sajarah pangembangan perusahaan, kinerja dodolan, penghargaan, mitra, proyek model departemen iki kanggo nangkep,

Zhang Zhankai, Manajer Penjualan Suzhou Beate Precision Automation Machinery Co., Ltd., maca Dokumen Penandatanganan. Gerakan kasebut nggawe pernyataan rinci babagan persiapan kanggo reorganisasi loro perusahaan kasebut, kalebu tujuan lan prinsip dhasar perusahaan anyar, panyiapan perusahaan saham gabungan, kahanan dhasar perusahaan saham gabungan, struktur modal saham. perusahaan, lan biaya sing ana ing transformasi sistem kepemilikan saham, kanggo musyawarah. Sawise wakil pemegang saham adhep-adhepan roti panggang ing sih saka stuffy, kanggo mutusaké kanggo njupuk voting unanimous, kabeh peserta applauded.

Taun iki fokus kanggo nindakake proyek apik ing asil dandan saka perusahaan anyar, shorten siklus pembangunan produk, Remet menyang pasar produk plastik elektronik sanalika bisa, mining wutah ekonomi anyar, pilihan project mangsa kudu rampung tontonan, kudu ora wuta ing project, dhuwit putih, nalika aktif seeking ijol-ijolan technical manca lan kerjasama, joint ventures. Terus nambah kelas teknologi produk, nambah potensial pangembangan perusahaan.

Shi Dongsheng, manajer umum Suzhou Beate Precision Automation, ujar: 2024 minangka taun pisanan perusahaan kasebut. Iku uga taun paling kritis, kita duwe loro kesempatan pembangunan lan kahanan, nanging uga ngadhepi tantangan abot lan akeh faktor unfavorable, kita arep kanggo nambah raos tanggung jawab kanggo pangembangan Habitat Wei Si Jin, kanggo nggabungake kaluwihan saka sumber daya sanalika bisa. sabisa, nambah isi technical produk. Ningkatake daya saing perusahaan. Kita kudu sacara resmi lan ngrampungake macem-macem masalah sing ana ing karya, lan kita kudu ngilangi lan ngatasi akeh alangan ing cara kemajuan, lan ningkataké perusahaan kanggo miwiti ing trek pembangunan sehat sanalika bisa.

Pungkasane, Pak Shi Dongsheng, Manajer Umum Suzhou Beate, bebarengan karo mitrane Pak Wu, kanthi resmi ngadegake perusahaan anyar. Ukara paling klasik: Saka 0 nganti 1, Pak Shi Dongsheng, Manajer Umum Suzhou Beate, kanthi tulus matur nuwun marang kapercayan para pemegang saham lan tuntunan sing ati-ati lan bantuan saka perantara. Lan ngandika: panyiapan saka joint-stock perusahaan minangka titik wiwitan anyar, terus kanggo ningkataké pembaharuan lan pangembangan perusahaan anyar, sanalika bisa Suzhou East Yun Hong Electrical Technology Co., Ltd dibangun karo daya saing internasional lan kemampuan inovasi terus perusahaan kadhaptar pinunjul, karo kinerja apik bali kanggo investor.

Ing keplok kabeh peserta, Rapat Umum 2nd Suzhou Precision Automation Machinery Co., Ltd. kasil ngrampungake agenda sing dijadwalake lan rampung kanthi sukses.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy