Peralatan Testing Tekanan Otomatis Kanggo Upper Screw Rod Testing
  • Peralatan Testing Tekanan Otomatis Kanggo Upper Screw Rod Testing - 0 Peralatan Testing Tekanan Otomatis Kanggo Upper Screw Rod Testing - 0

Peralatan Testing Tekanan Otomatis Kanggo Upper Screw Rod Testing

Beayta minangka produsen, pemasok lan eksportir Upper Screw Rod Testing Peralatan Pengujian Tekanan Otomatis Otomatis China. Beayta minangka pangembang independen lan desainer kabeh peralatan uji katup kanthi otomatis.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Peralatan Pengujian Tekanan Otomatis Berkualitas Tinggi Kanggo Pengujian Upper Screw Rod ditawakake pabrikan China Beayta. Tuku Peralatan Uji Tekanan Otomatis Kanggo Uji Upper Screw Rod sing kualitase langsung kanthi rega murah.

Cocog kanggo: katup bal, katup gerbang, lsp

Kaliber sing ditrapake: min 1/2-4 "maks 12-24"

Tekanan sing ditrapake: minimal 150BL, maksimal 4500BL

Penyegelan cangkang: deteksi bocor otomatis, penilaian otomatis asil tes (nggunakake sensor presisi dhuwur lan detektor bocor profesional)

Jumlah workstation: opsional

Tes torsi: mbukak lan nutup tutup otomatis, tes torsi otomatis, nilai torsi maksimal 100000NM

Dataisasi: Nyetak laporan tes otomatis: Pemantauan video cerdas, interworking karo pabrik MES

Katrangan peralatan Peralatan Pengujian Tekanan Otomatis Kanthi Upper Screw Rod Testing: Beayta minangka pangembang independen lan desainer kabeh peralatan uji katup kanthi otomatis. Desain wis ngalami modifikasi lan sawetara aplikasi paten penemuan wis diajukake. Produk kanthi katup bisa ngalami tes otomatis. Sensor kanthi tliti kanthi otomatis ngevaluasi asil tes. Bisa kanthi otomatis ngumpulake kurva tekanan tes lan data tes.


Model bangku tes Kisaran diameter lan tingkat tekanan katup sing diuji Tingkat pound produk sing diuji Stasiun kerja Metode kompresi Tes torsi Video ngawasi Print laporan Kode Scan Antarmuka karo
pabrik MES
Liyane
nilai minimal Nilai maksimum
BYTGK-1/2 1/2" 4"

1 □

2 □

3 □

4 □

Tipe meneng ndhuwur □
Ngiwa lan nengen ngelawan jinis mencet meneng □
Silinder hidrolik ndhuwur lan ngisor □
Telung jinis laporan tekanan cakar □
Liyane □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
150 4500 Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
BYTGK-06 6" 8"

1 □

2 □

3 □
Tipe meneng ndhuwur □
Ngiwa lan nengen ngelawan jinis mencet meneng □
Silinder hidrolik ndhuwur lan ngisor □
Telung jinis laporan tekanan cakar □
Liyane □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
150 4500 Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
BYTGK-10 10" 16"

1 □

2 □

Tipe meneng ndhuwur □
Ngiwa lan nengen ngelawan jinis mencet meneng □
Silinder hidrolik ndhuwur lan ngisor □
Telung jinis laporan tekanan cakar □
Liyane □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
150 4500 Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
BYTGK-18 18" 24" 1 □ Tipe meneng ndhuwur □
Ngiwa lan nengen ngelawan jinis mencet meneng □
Silinder hidrolik ndhuwur lan ngisor □
Telung jinis laporan tekanan cakar □
Liyane □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
150 4500 Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
BYTGK-24 24" 36" 1 □ Tipe meneng ndhuwur □
Ngiwa lan nengen ngelawan jinis mencet meneng □
Silinder hidrolik ndhuwur lan ngisor □
Telung jinis laporan tekanan cakar □
Liyane
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
150 4500 Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □
Ya □
Ora □




Hot Tags: Peralatan Pengujian Tekanan Otomatis Kanggo Pengujian Batang Sekrup Upper, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Lanjut, Disesuaikan, Tuku Diskon, Adol Paling Anyar, Awet, Kualitas, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy