Mesin Uji Tekanan Katup Kupu
  • Mesin Uji Tekanan Katup Kupu - 0 Mesin Uji Tekanan Katup Kupu - 0

Mesin Uji Tekanan Katup Kupu

Beayta minangka pimpinan profesional China Butterfly Valve Pressure Test Machine produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Cocog kanggo katup kupu kanthi sambungan flange utawa clamp. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin Uji Tekanan Katup Kupu-kupu sing berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China Beayta. Tuku Mesin Uji Tekanan Katup Kupu-Kupu sing berkualitas langsung kanthi rega murah.

Cocog kanggo katup kupu kanthi sambungan flange utawa clamp;

Clamping cara tightly gripping kabeh tutup;

Tekanan lenga silinder lenga clamping lan tekanan medium test dilengkapi kunci safety, lan relief tekanan lenga silinder lenga mung bisa ditindakake sawise tekanan medium tes wis lega;

Ana stasiun siji lan rong jinis stasiun, kanthi rong stasiun asring dirancang kanthi bentuk siji stasiun luwih cilik lan siji stasiun luwih gedhe;

Cara sealing: O-ring pasuryan mburi, alur O-ring;

Tabel Pilihan Model Tekanan Standar P21






Hot Tags: Mesin Uji Tekanan Katup Kupu, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Maju, Disesuaikan, Tuku Diskon, Adol Paling Anyar, Awet, Kualitas, Paling Anyar

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy