Vertikal Top Pressure Test Machine
  • Vertikal Top Pressure Test Machine - 0 Vertikal Top Pressure Test Machine - 0

Vertikal Top Pressure Test Machine

Beayta minangka pimpinan profesional China Vertical Top Pressure Test Machine produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Cocog kanggo terus liwat klep karo jinis sambungan flange, jinis welding, etc. Welcome kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen Mesin Uji Tekanan Top Vertikal sing profesional, sampeyan bisa yakin tuku Mesin Uji Tekanan Top Vertikal saka Beayta lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Cocog kanggo langsung liwat klep karo jinis sambungan flange, jinis welding, etc;

Cara clamping kanggo ngencengi tutup tutup tutup silinder lenga;

Tekanan lenga silinder lenga lan tekanan medium tes dilengkapi kunci safety, lan relief tekanan lenga silinder lenga mung bisa ditindakake sawise tekanan medium tes ngeculake;

cara Sealing: mburi pasuryan O-ring, alur O-ring, piring PTFE, etc;

Kaluwihan saka Vertical Top Pressure Test Machine: Exhaust trep sak testing, utamané cocok kanggo klep cilik-ukuran, cocok kanggo nggawe menyang sawetara workstations;

Cacat Mesin Tes Tekanan Top Vertikal: Iku angel kanggo mirsani permukaan sealing tutup lan ana tekanan squeezing sing signifikan ing tutup;

Tabel Pilihan Model Tekanan Standar P20.




Hot Tags: Mesin Uji Tekanan Top Vertikal, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Lanjut, Disesuaikan, Tuku Diskon, Adol Paling Anyar, Awet, Kualitas, Paling Anyar

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy